Pirmadienis, 3 spalio, 2022

Kokius virtuvės puodus turėtumėte naudoti sriubai virti 2022 metais?

Manome, kad dabar namų virėjams puikiai tiks ir 12 litrų grand feu puodas, bet jei žinote, kad jums reikia didesnės talpos – pagaminti didelius kiekius sultinio, didžiulius puodus sriubos ar omarų labai didelei grupei – tuomet galbūt norėsite įsigyti. puodą. . Puodas taip pat 16 litrų.

Idealiai tinka

Manome, kad 12 litrų puodas idealiai tinka gaminant maistą namuose, nes iš jo galima paruošti didelį kiekį sultinio ir padažo. Svarbu, kaip lengvai ir užtikrintai galite pasiimti puodą, ypač kai jis pripildytas litrais karšto sultinio, sriubos ar padažo. Nors keptuvės dydžio keptuvė nėra dažnai naudojama namų virtuvėse, kai reikia išvirti didelį kiekį pyrago su konservuotais kaulais ir kvapniomis daržovėmis, tiesiog neapsieinama be to, kas gali atlaikyti daug apimtis.

 

Nors troškiniai puikiai tinka virti sultinį, iš jų taip pat galima virti sriubas, makaronus ar virti bulves. Gerai pagaminti sriubos puodai laikomi labai laidiais, jei gali tolygiai perduoti šilumą į dugną ir šonus, kad maistas tinkamai iškeptų. Nors šie puodai ir keptuvės puikiai tinka dirbti aukštoje temperatūroje, įsitikinkite, kad nesulaužote ir nesulaužote dangčio arba puodo / keptuvės, nes jų nebegalima plauti indaplovėje.

Profesionalus virėjas gali būti ir namie

Namų virėjai ir daugelis virėjų dabar greičiausiai naudos varinius puodus ir keptuves, kurių kaina yra didesnė. Jei troškinius dažnai troškinate, nes juos lengva virti, pasirinkti nepadengtą varinę keptuvę gali būti nenaudinga.

 

Sultinio puoduose (nerūdijančio plieno, vario ar aliuminio) plonas dugnas padeda greitai užvirti per trumpą laiką. Virtuvės indai paprastai gaminami iš nerūdijančio plieno ir yra nuo 8 iki 36 litrų, skirtų bendram naudojimui buityje, ir didesnių dydžių pramoniniam naudojimui. Didelis gilus puodas naudojamas sultinėms, sriuboms, troškiniams, čili, makaronams, makaronams, kukurūzams, daržovėms ir jūros gėrybėms ruošti.

Sriubos skonį įtakoja ir puodai

Kaip rodo pavadinimas, sriubos puodas skirtas lėtai virti sriubas, kurias vėliau galima neštis tiesiai ant stalo ir supilti į kiekvieną lėkštę. Nors trikampio formos yra žinomos, šis nešiojamas elektrinis puodas šiek tiek skiriasi tuo, kad jis tinka troškiniams ir sriuboms virti. Skirtingai nuo maišytuvų, kurie šildo maistą naudodami tik besisukančių peiliukų trintį, šis labai populiaraus greito puodo gamintojų aparatas turi kaitinimo elementą, įmontuotą į pagrindą, leidžiantį virti sriubas, kol jūs plakate, ir gali ruošti tirštas sriubas. tyrelės.

Pabaigai

Jei naudojate mažesnę keptuvę, pvz., 12 litrų keptuvę, pvz., 9×12 serviravimo puodą, tūris reiškia, kad galite turėti tokio pat dydžio keptuvę.

Paskutiniai įrašai

Panašios naujienos